Accounting on the go

 Det ska inte vara krångligt eller jobbigt att driva eget företag. Bolageriet finns vid din sida för att se till att bokföring och administration alltid stämmer. Läs mer nedan hur tjänsten, som vi har valt att kalla Accounting on the go, kan hjälpa dig i ditt företagande.

 

Fakturera mera

 

Med några enkla knapptryck i vårt system skapar du din faktura. Sedan tar vi hand om resten! Vi ser till att fakturan skickas till kund, att den blir betald i tid och att pengarna kommer in på ditt konto. Självklart kan du fakturera till utlandet och välja rot- och rutavdrag samt omvänd byggmoms. Enkelt, eller hur?

 
 

Aldrig mer påminnelser eller inkasso

Telefonräkning, lokalhyra, kreditkort och underleverantörer. Ja, många är det som ska ha betalt och snurrigt kan det bli. Med Bolageriets betaltjänst får du ordning och reda på dina leverantörsfakturor. Fakturorna skickas nämligen direkt till oss och vi ser till att bokföra kostnaden på rätt konto. Din enda uppgift är att godkänna fakturan i systemet så ser vi sedan till att den betalas i god tid innan förfallodatum.

 

HANTERA DINA KVITTON I ETT NAFS

Låt oss ta kontroll över ditt kvittoberg. Det enda du behöver göra är att fotografera kvittot och berätta vad du köpt. Vi ser till så att kostnaden bokförts korrekt, du förvarar sedan kvittot i din Bolageriet-låda. Sa vi inte att din administration skulle bli enkel med Bolageriet? Jo, och enklare än såhär kan det inte bli.

 

Skaffa dig full koll på vilka pengar som är dina

En kund betalar en faktura men hur stor andel ska egentligen sparas till skatt och moms och hur mycket kan du ta ut i eget uttag? Lugn, vi ska inte sätta dig på pottkanten utan vänd dig istället till oss på Bolageriet. Vår tjänst visar i realtid hur mycket pengar du kan ta ut från ditt företag, rätt skatt och moms är då redan reserverat. Pengar som är reserverade till Skatteverket kommer aldrig att användas till annat. Det kallar vi tryggt och säkert företagande!

 

Debet hit och kredit dit

Bokföring är ett måste. Dock behöver du inte sköta den själv. Som kund hos oss lämnar du över ansvaret och behöver inte längre fundera på kontoplaner, debet eller kredit. Bolageriet gör detta åt dig. Det enda vi vill att du gör är att lämna över dina underlag till oss så ser vi till att bokföringen är up-to date och förvaras enligt rådande lagar och regler.

 
 

Året är slut, vad händer nu?

När året är slut måste du som egen företagare rapportera in ditt resultat till Skatteverket och betala rätt skatt. Du måste deklarera. Vi på Bolageriet vet att detta kan skapa både oro och en nypa ångest hos många företagare men det är något som vi råder bot på. Bolageriet tar hand om hela din deklaration och du kan istället fokusera på ett nytt år med nya affärsmöjligheter.

 
 
 

Small

En- eller fåmansbolag med 0-1 mkr i omsättning.

Pris/Mån

0 - 990:-* 

Medium

Lite större företag med 1-4 mkr i omsättning.

Pris/Mån

1990 :-

Large

Paket för större kunder, kontakta oss för prisförslag.

Pris/Mån

Offert

 

* Vi tar en provision på 6% på fakturerat nettobelopp upp till maxbeloppet i varje paket. Kostnaden per månad kan därför inte blir större än vad som anges ovan.

Bolageriet & Erik har genom sin tjänst och deras omtänksamma service underlättat för mig i mitt företagande och gör så att jag får fokusera på det jag älskar och kan bäst, att skapa och vara kreativ!
— LeNoir PR