Kul att du vill bli kund hos oss!

  • CHECKCreated with Sketch. Helt utan bindningstid
  • CHECKCreated with Sketch. Ingen fast kostnad

Kontaktinformation

VI

logoCreated with Sketch.

DJ'S

staticbar

Tänk att få driva företag och bara göra det du är bra på. Vi sköter allt det tråkiga åt dig från 199kr/månad.​

Behåll ditt företag och låt oss sköta fakturering, bokföring, momsredovisning, deklaration. Saknar du företag? Då hjälper vi dig kostnadsfritt att skapa ett.

  • CHECKCreated with Sketch. Helt utan bindningstid
  • CHECKCreated with Sketch. Tryggt och enkelt utan fast kostnad
  • CHECKCreated with Sketch. Säker inloggning med Bank ID
  • CHECKCreated with Sketch. Fungerar för alla enheter

LÅT OSS PRESENTERA EN AV VÅRA ANVÄNDARE

Jag heter Alex Moreno och är DJ på heltid. Som DJ och producent innebär det att man får göra mycket resor och när jag inte är på turné försöker jag få så mycket tid som möjligt över för att kunna sitta i studion, umgås med familj och vänner. Att ha eget företag krävde för mig en hel arbetsdag i veckan förut för att hålla ordning på allt.

Tack vare Bolageriets tjänst så slipper jag det och har jag fått en extra dag i veckan, varje vecka. Det är 52 dagar varje år jag får plötsligt över till annat som jag kan använda till att fokusera det jag älskar att göra istället. Något jag värderar otroligt högt.

Inte nog med att Bolageriet hjälper mig med allt som har med bokföring att göra så dessutom hjälper de till med all kontakt och åtagande man har gentemot Skatteverket vilket kan vara en labyrint. Dessutom hjälper Bolageriet till att driva in fakturor från kunder som inte betalar sina fakturor i tid, de tar hand om hela kvittobiten, något jag vet är otroligt tidskrävande. Jag slipper all huvudvärk kring mitt företag.

Enklare kan det inte bli

Med Bolageriet är det enkelt att driva företag. Med ett knapptryck kan du fakturera, kvittoredovisa och betala leverantörer. Bolageriets system är byggt för att passa dig och din verksamhet så att du bekymmersfritt kan sköta ditt företag när och var du vill. Vi finns dessutom alltid tillhands när du har frågor och funderingar.

Att driva företag är inte alltid enkelt. Det ska reserveras rätt moms och skatter ska betalas i tid. Det här kan vara krångligt, det vet vi på Bolageriet. Därför har vi utvecklat vårt system som alltid reserverar rätt skatt och moms åt dig. Dessutom sköter vi löpande din bokföring. Allt för att säkra och underlätta ditt företagande.

KOM IGÅNG

Kul att du vill bli kund hos oss!

  • CHECKCreated with Sketch. Helt utan bindningstid
  • CHECKCreated with Sketch. Ingen fast kostnad

Kontaktinformation

Paket efter omsättning — helt utan bindningstid eller dolda avgifter.