Kul att du vill bli kund hos oss!

  • CHECKCreated with Sketch. Helt utan bindningstid
  • CHECKCreated with Sketch. Ingen fast kostnad

Kontaktinformation

BOLAGERIET

logoCreated with Sketch.

AGITO

staticbar

Tänk att få driva företag och bara göra det du är bra på. Vi sköter allt det tråkiga åt dig från 1190kr/månad.

Behåll ditt företag och låt oss sköta fakturering, bokföring, momsredovisning, deklaration. Saknar du företag? Då hjälper vi dig att starta ett kostnadsfritt.

  • CHECKCreated with Sketch. Helt utan bindningstid
  • CHECKCreated with Sketch. Tryggt och enkelt utan fast kostnad
  • CHECKCreated with Sketch. Säker inloggning med Bank ID
  • CHECKCreated with Sketch. Fungerar för alla enheter

LÅT OSS PRESENTERA EN AV VÅRA ANVÄNDARE

Jag använder mig av Bolageriet så jag kan fokusera på det viktiga i mitt jobb – att vara kreativ. Pappershögar som växer och oron över när saker och ting ska in till Skatteverket är allt annat än kreativt. Bolageriet har verkligen hjälpt mig att bli av med den där klumpen i magen.

Apachean Film Sweden

Enklare kan det inte bli

Med Bolageriet är det enkelt att driva företag. Med ett knapptryck kan du fakturera, kvittoredovisa och betala leverantörer. Bolageriets system är byggt för att passa dig och din verksamhet så att du bekymmersfritt kan sköta ditt företag när och var du vill. Vi finns dessutom alltid tillhands när du har frågor och funderingar.

Att driva företag är inte alltid enkelt. Det ska reserveras rätt moms och skatter ska betalas i tid. Det här kan vara krångligt, det vet vi på Bolageriet. Därför har vi utvecklat vårt system som alltid reserverar rätt skatt och moms åt dig. Dessutom sköter vi löpande din bokföring. Allt för att säkra och underlätta ditt företagande.

Paket efter omsättning — helt utan bindningstid eller dolda avgifter.

Vill du veta mer?

Genom att använda denna webbplats samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.