Vi är Bolageriet

Kul att du vill bli kund hos oss!

  • CHECKCreated with Sketch. Helt utan bindningstid
  • CHECKCreated with Sketch. Ingen fast kostnad

Kontaktinformation

”Jag är så lättad att jag kom i kontakt med Bolageriet. Det känns som om 25 kg ångest har lämnat mina axlar”

staticbar

Det här sa den första kunden som började använda tjänsten och det är precis vad Bolageriet handlar om. Alla som kommer i kontakt med oss ska känna känslan av befrielse, trygghet och enkelhet. Det var utefter dessa premisser som vi började bygga Bolageriet. Vi landade i ett system som är gjort för dig och din verksamhet, ett system som säkrar ditt företags bokföring och fakturahantering samt har koll på din moms. Vi snackar inte i krångliga termer utan här är det enkelheten som står i fokus. Hos oss förstår du varje steg i ditt företagande!

Utöver en tjänst i världsklass så är vi på Bolageriet ett företag som tror på den personliga kontakten med våra kunder. Ni ska ha möjlighet att träffa oss, se vilka vi är, ställa frågor och utmana oss. Det är så också vi växer och vidareutvecklar vårt system. Träffa oss över en kaffe, ring eller mejla, vi finns här för dig och för ditt företag.

ERIK MYRLÖV

VD

 fritiden drar jag gärna på mig blåställ och renoverar på landet. Till min frus stora förtret hinner jag knappt avsluta ett projekt innan det är dags för nästa. Men vi är ett bra team som ror i hamn både finsnickeri och grovarbete. Sedan trivs jag även som fisken i vattnet när jag får svettas tillsammans med andra kämpar på FightBox. 

 

STAFFAN PALOPÄÄ

Affärsutveckling

Bagrund som programmerare och medgrundare av e-handelsleverantören Vaimo. Utanför jobbet gillar jag mest att träna och debattera samhällsfrågor!

CHRISTER JUNGEFELDT

Redovisningskonsult

När jag inte är på Bolageriet, tycker jag om att göra saker utomhus, gärna tillsammans med familj och hund. Vid fint väder och rätt säsong, känns det bra att vara ute i båt i Bohusläns skärgård. Övriga året blir det en del jobb, både ute och inne, på hus och i trädgård. Att träffa goda vänner över en middag, är också något som jag uppskattar mycket.

YVONNE SONFORS

Redovisningskonsult

Redovisningskonsult och administratör med bred erfarenhet. Jag gillar när det är ordning och reda i bokföringen och vill gärna hjälpa till att få det att flyta igen om det trasslat ihop sig. På fritiden gillar jag att yoga, läsa, vistas i naturen och umgås med familj och vänner.

JAKOB MYRLÖV

Redovisningskonsult/Ansvarig betaltjänster

Min tid utanför Bolageriet spenderar jag helst tillsammans med min familj och vänner. På senare tid har badminton konsumerat en större del av min tid – En sport som enligt mig är himla rolig! Vidare ser man mig ofta vid familjens landställe i stockholmsskärgård

OLLE SANDELL

Redovisningskonsult

På min fritid utövar jag alla möjliga olika sporter, fram för allt fotboll. Jag har spelat fotboll i snart 13 år vilket gör de till en stor det av mitt liv och jag älskar att både att spela och titta på fotboll. Utöver mitt fotbollsintresse tillbringar jag mycket av min fritid med familj och vänner.

BJÖRN PREUTZ

CTO

Jag gillar att göra det komplicerade enkelt och hitta nya lösningar på problem. Programmerar och bygger Bolageriets administrativa system. Förutom att fördjupa mig i programmering gillar jag att bygga och snickra men ibland utövar jag också någon sorts dans på fritiden. På somrarna blir det några turer med segelbåten i Stockholms skärgård.

PURNIMA SANKHWAR

Utvecklare

Jag är utvecklare, designer och kreativ kodare på Bolageriet. Jag tror att mindfulness är nyckeln till framgång och är alltid intresserad av en utmaning. Jag lever genom sina intressen i filmer, yoga, målning och resor.

ERIK AF WINKLERFELT

Risk/Compliance

Spelar gärna tennis och golf, har ett stort bilintresse och försöker hinna tillbringa rätt mycket tid i Frankrike.

Träffa oss över en kaffe, ring eller mejla, vi finns här för dig och för ditt företag.

Genom att använda denna webbplats samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.