Pröva Bolageriet kostnadsfritt i två månader. Slipp bokföringsångesten för ditt företag. Vi sköter fakturering, uttag, betalningar, deklarationer och all löpande bokföring.

INGa UPPSÄGNINGSTIDer
INGA förpliktelser
PROVA VÅR TJÄNST

Pröva tjänsten helt gratis utan förpliktelser under två månader. Fyll i formuläret nedan så har du tillgång till tjänsten inom 24 timmar. Vi på Bolageriet kontaktar dig nästa vardag och hjälper dig att komma igång. Erbjudandet går att starta fram till den 30 April.

Vad händer efter första två månaderna?

- När första två månaderna är över och du väljer att fortsätta med tjänsten, kommer vi bokföra ikapp det som skett innan du började använda tjänsten. Från och med månad tre kostar tjänsten 0-990 kr/mån.

- Väljer du att inte fortsätta skickar vi över en fil med alla bokföring till dig och hoppas att du kommer tillbaka i framtiden. 

 
 

Låt oss presentera en av våra användare.

Jag använder mig av Bolageriet så jag kan fokusera på det viktiga i mitt jobb – att vara kreativ. Pappershögar som växer och oron över när saker och ting ska in till Skatteverket är allt annat än kreativt. Bolageriet har verkligen hjälpt mig att bli av med den där klumpen i magen.

Apachean Film Sweden

 

Mer om tjänsten

HÖG SÄKERHET

Att driva företag är inte alltid enkelt. Det ska reserveras rätt moms och skatter ska betalas i tid. Det här kan vara krångligt, det vet vi på Bolageriet. Därför har vi utvecklat vårt system som alltid reserverar rätt skatt och moms åt dig. Dessutom sköter vi löpande din bokföring. Allt för att säkra och underlätta ditt företagande.

Enklare kan det inte bli

Med Bolageriet är det enkelt att driva företag. Med ett knapptryck kan du fakturera, kvittoredovisa och betala leverantörer. Bolageriets system är byggt för att passa dig och din verksamhet så att du bekymmersfritt kan sköta ditt företag när och var du vill. Vi finns dessutom alltid tillhands när du har frågor och funderingar.

 

Allt detta ingår

Fakturering,Lönehantering, Kvittohantering, Fakturabetalning, Deklaration, Bokföring, Rådgivning, m.m

 

Vår prismodell

 

SMALL

En- eller fåmansbolag med 0-1 mkr i omsättning.

Pris/Mån
0 - 990 Kr

Medium

Lite större företag med 1-4 mkr i omsättning.

Pris/Mån
1900 kr

1479751022_Layer-10.png

Large

Paket för större kunder, kontakta oss för prisförslag.