Bolageriet erbjuder en unik tjänst där du slipper all administration för ditt företag. Du fokuserar på det du gör bäst och Bolageriet sköter allt ifrån fakturering till färdig deklaration

 

Enklare kan det inte bli

Med Bolageriet är det enkelt att driva företag. Med ett knapptryck kan du fakturera, kvittoredovisa och betala leverantörer. Bolageriets system är byggt för att passa dig och din verksamhet så att du bekymmersfritt kan sköta ditt företag när och var du vill. Vi finns dessutom alltid tillhands när du har frågor och funderingar.

 

Hög säkerhet

Att driva företag är inte alltid enkelt. Det ska reserveras rätt moms och skatter ska betalas i tid. Det här kan vara krångligt, det vet vi på Bolageriet. Därför har vi utvecklat vårt system som alltid reserverar rätt skatt och moms åt dig. Dessutom sköter vi löpande din bokföring. Allt för att säkra och underlätta ditt företagande.

 

fAKTURERING

Du skapar enkelt dina fakturor från mobilen eller datorn. Sedan sköter vi resten! Bolageriet ser till att dina kunder mottar fakturorna och bevakar att de blir betalda i tid.

fAKTURABETALNING

Även dina leverantörer ska då och då ha betalt. Bolageriet hjälper dig självklart med detta! Vi mottar och registrerar leverantörsfakturor i systemet, du godkänner och sedan betalas dessa i tid.

 

Lönehantering

Med funktionen ”lönehantering” behöver du aldrig mer vara orolig för att det ska saknas skattepengar när året är slut. I Bolageriets system ser du i realtid hur mycket pengar du kan ta ut från ditt företag, inräknat rätt skatt och moms.

 

Kvittohantering

Aldrig mer ett kvittoberg eller funderingar kring vad som är avdragsgillt eller ej. Bolageriet sköter löpande din kvittohantering genom att du fotograferar kvittot i vårt system och vi bokför kostnaden rätt åt dig. Ordning och reda!

 

Deklaration

När året är slut gör vi ditt årsbokslut. Vi rapporterar in ditt resultat och moms till Skatteverket och betalar in eventuell reserverad skatt/moms. Du kan enkelt fokusera på ett nytt år med nya affärsmöjligheter!

Bokföring

Eftersom du sköter all administration via Bolageriet kommer du alltid att ha en komplett och uppdaterad bokföring i enlighet med rådande lagar och regler. Vi förvarar även dina verifikationer så att alla underlag finns tillgängliga.

 
 

Small

En- eller fåmansbolag med 0-1 mkr i omsättning.

Aktiebolag
1190 kr/mån

Enskild firma
199-990 kr/mån* 

Medium

Lite större företag med 1-3 mkr i omsättning.

Aktiebolag
1990 kr/mån

Enskild firma
1499 kr/mån

Large

Paket för större kunder, kontakta oss för prisförslag.

Pris/Mån

Offert

 

* Vi tar en provision på 6% på fakturerat nettobelopp upp till maxbeloppet i varje paket. Kostnaden per månad kan därför inte blir större än vad som anges ovan.