Kul att du vill bli kund hos oss!

  • CHECKCreated with Sketch. Helt utan bindningstid
  • CHECKCreated with Sketch. Ingen fast kostnad

Kontaktinformation

DU

logoCreated with Sketch.

RELATIONER

staticbar

Ansvarig för Customer Relations till Bolageriet

På Bolageriet arbetar vi för att göra livet enklare för Sveriges egna företagare. Vi automatiserar och digitaliserar bolagsadministration, kvittohantering och årsredovisningar. Vår tjänst är helt digital och vi ligger i framkant vad gäller utveckling och tekniska lösningar. Nu behöver vi stärka upp vår kundsupport med en social och framåt Customer Relations ansvarig.

Om tjänsten

Som ansvarig för Customer Relations arbetar du med vår kundsupport där du svarar på enklare bokföringsfrågor över telefon & mejl samt tar inkommande säljsamtal med nya, potentiella kunder. Din roll innefattar enklare bokföring vilket ställer krav på att du har arbetat med redovisning eller ekonomi tidigare. Vidare är det säljinslag i rollen och du behöver gilla att förklara och beskriva en tjänst på ett övertygande sätt.

 

Tjänsten är placerad på Bolageriets fina kontor mitt i Stockholms city, Bryggargatan 10, intill Centralstationen. Du kommer att ingå i adminteamet som består av 6 nytänkande kollegor.

En typisk vardag innehåller:

  • Supportsamtal med inringande kunder
  • Svara på inkommande e-mail från kunder med frågor om deras bokföring
  • Ta emot samtal från potentiella nya kunder och sälja Bolageriets tjänster
  • Stödja utvecklingen av Bolageriets redovisningssystem genom att komma med input och idéer

Mer om dig – vår nya kollega

Vi söker dig som är social och framåt. Att leverera service kommer naturligt för dig och du gillar att prata med kunder. Du får gärna ha några års erfarenhet av att ha jobbat som ekonomiassistent, eller på annat sätt kommit i kontakt med enklare bokföring och/eller redovisning. Då Bolageriet befinner sig i en tillväxtfas är det viktigt att du är flexibel och anpassningsbar – arbetstempot är högt och kunderna är många. Tillsammans med dina nya kollegor kommer ni att ha en fartfyllt och utvecklande vardag.

Kvalifikationer

  • Serviceerfarenhet, gärna via telefon och mail
  • Praktiska kunskaper om enklare bokföring/redovisning
  • Flytande i svenska och engelska (både skrivande och muntligt)

Övertygad än? Tveka inte att söka

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi kikar löpande på urval och håller intervjuer så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För att söka tjänsten, vänligen skicka ditt CV och personligt brev till redovisningschef, Jakob Myrlöv, på jobb@bolageriet.se

Läs gärna mer om Bolageriet här: www.bolageriet.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Genom att använda denna webbplats samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.